(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Margotkovâ buchta se špaldovou a žitnou moukou
Potřebné ingredience
2 Margotky( může být ještě jedna navíc postrouhat nahoru na upečenou buchtu) 3 vejce 1 prášek do pečiva 1 hrnek cukru 3 hrnky mouky ( v poměru 1hrnek polohrubé, 1 hrnek žitné, 1 hrnek špaldové mouky) 1 hrnek oleje 1,5 hrnku mléka
Postup přípravy
Vymažeme a vysypeme si hluboký plech, zahřejeme troubu. Do hluboké mísy si nahrubo nastrouháme 2 Margotky, přidáme mouky, cukr a prášek do pečiva, promísíme, přidáme mléko, olej a vejce, důkladně promícháme a nalejeme na připravený plech. Pečeme cca 25-30 minut na170, 180°C. V mezičase jsem si najemno nastrouhaná novou limitovanou Margotku s příchutí perníku, kterou jsem ihned nasypala na horkou upečenou buchtu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ajinkaj
(upraveno)
20. 4. 2020, 15:45
Výborná, nadýchaná, samozřejmě nejlepší hned, když vystydne A.
Leňouš
(upraveno)
26. 11. 2018, 15:00
Děkuji za recept.Už se peče
Raguella
(upraveno)
13. 10. 2016, 12:42
Již jsem dělala po několikáté a můžeme jenom chválit,moc nám chutná,díky za receptík.
MParis
(upraveno)
8. 10. 2016, 10:51
Vypadá lákavě